Wij gaan stapje voor stapje vooruit

De laatste blog was ruim een jaar geleden! Hoe gaat het met ons? En met Xander?

Het gaat goed met ons, wij proberen in ieder geval een “normale” leven te leiden. Heel soms willen wij even vergeten van al die ellende, heel even een normale gezin zijn.

Met Xander gaat het heel goed. Hij zit al in groep 7, haalt goede cijfers, gaat elke dag met de fiets naar school ook voor maar 5 minuten afstand J, kijkt nu al vooruit naar het werkweek van volgende jaar april; ik denk daar heel anders over, maar wij zien het wel…Ondanks Xander nog steeds onder chemo behandeling is, is hij altijd energiek en levenslustig.

Wie had dit kunnen verwachten? Xander is echt een fighter, dat is zeker.

Vorige jaar hebben wij samen met de dokter besloten dat Xander in Nederland blijven en doorgaan met de ToTem behandeling. Zoals ik eerder heb verteld dat nog ToTem nog RIST geen van beide een garantie kan geven. Wij hebben gekozen voor de ToTem omdat deze voor Xander minder belastend is.

Nu een jaar later, de uitslagen van alle controle (PET-scans en urine onderzoek) zijn weer bekend. Een verrassing voor de dokters en voor ons. Geen nieuwe uitzaaiing, de oude uitzaaiing ziet er iets minder intensief uit dan vorige jaar, ook in urine zit minder afbraakproduct. Alles wijst uit dat de ToTem behandeling werkt nog steeds bij Xander. Wij zijn weer een stapje vooruit gegaan!!!!

Xander krijgt nu 1x in de 6 weken zijn chemo kuur, daarnaast om de week isotretinoïne (Roaccutane).  Deze combinatie is een extra push om de kankercellen te doden. Gezien dat met Xander goed gaan, blijven wij voorlopig in Nederland. Wie weet misschien in de toekomst ergens een nog betere behandeling voor Xander?
Hier willen wij nogmaals iedereen die heeft gedoneerd en/of zich heeft ingezet voor Fight4Xander (F4X) ontzettend bedanken! Fight4Xander zal minder actief zijn om geld in te zamelen. Maar alle donaties zijn altijd welkom. Als er fondsen overblijven, dan wordt dat geld besteed aan een ander kinderkander gerelateerd doel (Villa Joep en KiKa).

Lai

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Fight 4 Xander

 

info@fight4xander.nl

 

Facebook: fight4xander.nl

 

Doneren

Stichting Fight4Xander

 

Steun ons op rekeningnummer: 1720.89.530

Rabobank Rotterdam

 

International Bank information:

IBAN-number: NL90RABO0172089530

BIC/SWIFT-number: RABONL2U