Wachten, wachten en nog eens wachten!

De uitslag van de oude tumor materiaal is binnen, het is negatief. Dat betekent dat er moet nieuwe tumor materiaal worden afgenomen. Daarvoor zijn wij 2x naar het ziekenhuis  geweest voor een buik echo.  De eerste keer was voor om te beoordelen voor het biopteren van de tumor materiaal.  Helaas een naald biopsie is niet mogelijk omdat de darm in de weg staat.  Een andere mogelijkheid is misschien een kijkoperatie,  hiervoor moeten wij nog een keer naar het ziekenhuis voor de buik echo, want de chirurg moet zelf erbij zijn om te kijken of een kijkoperatie mogelijk is.  Vorige week kregen wij van de dokter te horen dat een kijkoperatie gaat gebeuren voor de biopsie en de chirurg zal Xander deze week gaan inplannen. Na wachten tot vandaag heb ik nog niks gehoord, dus maar  weer gaan bellen. Het blijkt dat door de meivakantie en feestdagen het de chirurg niet is gelukt om Xander voor deze week in te plannen. Hij heeft Xander nu ingepland voor 29 mei, dus tot die tijd moeten wij maar weer gaan wachten. Het is niet anders. Nou ja, nu kan ik wel kijken wat gaan wij in de mei vakantie doen. In iedere geval kan Xander meedoen met de Koningsspelen van school op vrijdag en de slaapfeest van de Aiden op zaterdag.

 

Het is ongelofelijk!!!  Op 14 en 15 maart hebben de  alle kinderen van Albert Plesmanschool hebben een sponsorloop ‘Run4Xander’gehouden. Uiteindelijk hebben al die rondjes een bedrag opgeleverd van maar liefst € 8078,13!!! Alle kinderen en alle sponsors : Hartelijk Bedankt!! 

Lai

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Fight 4 Xander

 

info@fight4xander.nl

 

Facebook: fight4xander.nl

 

Doneren

Stichting Fight4Xander

 

Steun ons op rekeningnummer: 1720.89.530

Rabobank Rotterdam

 

International Bank information:

IBAN-number: NL90RABO0172089530

BIC/SWIFT-number: RABONL2U