Ze zijn 9 jaar geworden!!!!

De Diner&Disco bij KSH was een geslaagde avond, er is een mooie bedrag van €323,60 opgehaald voor de Xander. En wij komen ook nog op de krant, zie het korte verslag in dichtbij.nl Prins Alexander.  De dag na de Diner&Disco bij KSH volgt de Run4Xander deel 2, ook Xander heeft voor zichzelf gelopen. Ja, deze bikkeltje heeft maar liefst 8 x 300m in 15 min gelopen, Jason 12 x 300m en Wesley 15x 300m. Run4Xander was behoorlijk op het proef gesteld; het begon met een lage witte sneeuw, en het eindigt met natte sneeuw. De kinderen van Albert Plesman school, jullie zijn geweldig!!!  

Vorige week was ik enorm aan het stressen. Moet met Wesley gaan inschrijven voor de middelbare school, en Xander had opeens eenmalig hoge koorts van 39oC, daarna schommelen tussen 37 en 38,5 oC, na het overleggen met de dokter, heoft geen druk om maken. Het kan een virus zijn geweest en dat Xander zit net op zijn laagste weerstand na de kuur. Als maar de temperatuur niet boven 39oC komt,  komt het wel goed. Het was lang geleden dat hij koorts heeft gehad. Wat moet ook weer doen bij hoge koorts??? Even zijn dagboek van 3 jaar geleden bij halen, bij hoge koorts: naar ziekenhuis bellen, in de 9 van de 10 gevallen moet naar ziekenhuis gaan voor bloed onderzoek;  bij zeer lage weerstand en blijf houdende koorts,  moet opgenomen worden. Moet niet aandenken, gelukkig het was een virus, dus geen bacterie. Het was toch ff schrikken, maar wij hebben ook leuke dingen gehad. Xander maakt zich nu weer goed.

Jason & Xander
Jason & Xander

Vorige week woensdag  zijn Jason en Xander 9 jaar geworden! Hiep Hiep Hoera! Ik heb 2 bijzonder jongens, ze houden niet van taart op zijn verjaardag, ze houden meer van shushi, dus in plaats van taart eten gingen wij shushi eten en eindigt het met lekkere ijsjes met sterretjes.  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    wesley pang (donderdag, 17 oktober 2013 18:08)

    Fijn dat k geen bijzonder kind ben zeg!!! :p

Fight 4 Xander

 

info@fight4xander.nl

 

Facebook: fight4xander.nl

 

Doneren

Stichting Fight4Xander

 

Steun ons op rekeningnummer: 1720.89.530

Rabobank Rotterdam

 

International Bank information:

IBAN-number: NL90RABO0172089530

BIC/SWIFT-number: RABONL2U