Waar liefde is, is er hoop!

Xander met Ivana
Xander met Ivana

De laatste blog was weer een tijd geleden, hoogste tijd voor een update. Meestal als er geen nieuws is betekent dat het goed nieuws is. Het gaat goed met Xander, wel met wat klein tegenslag. Hij heeft last van buikpijn en wilde niet naar school gaan. Dat is echt niks voor Xander. De eerst wat in mijn hoofd speelde is….o, nee toch! Geen paniek, misschien is wat anders. Even logische nadenken, het was erg koud daar buiten, die kleine lichaam heeft al zoveel chemo gehad, dus moet wat rustig aandoen. Ziet maar als een winter diep. Gelukkig, het was zijn darm die beetje ‘verstopt’ was. Met wat Forlax (een soort laxeer middel) is dit verholpen. 

De week voor de voorjaar vakantie, en dat is zo 2 weken geleden, heeft Xander zijn onderhoud kuur weer gehad, alles was goed gegaan. Zoals altijd, heeft hij weinig last ervan. Op de laatste schooldag voor de voorjaarsvakantie was Xander toch even naar de school gegaan. Nou de hele klas hebben hem behoorlijk gemist hoor! Tijdens de voorjaarvakantie ging hij samen met Jason logeren bij Cees, en dat was voor mij weer wennen dat het huis zonder deze 2 stereo. Maar het belangrijk is dat Jason en Xander erg leuk hebben gehad en lekker gespeeld met Cees, Paula bedankt. In de afgelopen tijd zijn er veel acties georganiseerd voor Xander, en met succes. Xander was naar de ‘Er is liefde, er is hoop benefiet braderie’ geweest. Heel veel mensen zien Xander voor het eerst en  was echt verbaasd dat hij zo levenslustig en energiek is. Zeker dat hij er zo goed uitziet. Vandaag waren wij ook bij de benefiet lunch bij Las Palmas geweest, Xander moet wel even wennen aan al die aandacht, dus was een beetje verlegen. Het heeft niet zo lang geduurd, maken de jongens Las Palmas helemaal onveilig. Het was een geslaagde dag.  Volgende week zijn er wat acties gepland voor Xander, zoals Run4Xander door Albert Plesmans school en de Diner&Disco door KSH. Onze eerste streefbedrag komt steeds dichtbij.

Lai

 

Benefiet lunch Las Palmas
Benefiet lunch Las Palmas

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Fight 4 Xander

 

info@fight4xander.nl

 

Facebook: fight4xander.nl

 

Doneren

Stichting Fight4Xander

 

Steun ons op rekeningnummer: 1720.89.530

Rabobank Rotterdam

 

International Bank information:

IBAN-number: NL90RABO0172089530

BIC/SWIFT-number: RABONL2U