Een Nieuwe Jaar, Een Nieuwe Kans, Een nieuwe Hoop!

een andere bed
een andere bed

Alle feestdagen zijn allang voorbij, de school is weer begonnen. En daar gaat dan de drukke leven weer. Wesley heeft zijn LVS-toets gedaan, volgende week gaan wij praten met zijn leerkracht over zijn VO-advies. Xander heeft deze week zijn onderhoudskuur, het is goed verlopen. Ondanks is dit de zoveelste keer chemo is Xander nog steeds energiek en levenslustig.

Wie is Jason Wie is Xander
Wie is Jason Wie is Xander

Be a fighter, fight for Xander!
Wij kennen al eentje, en dat is Cees, de beste vriend van Xander. Hij heeft op zijn school (de Buskesschool) een geld inzameling actie voor Xander ondernomen. Vandaag zijn wij uitgenodigd door de Buskesschool, ze willen de opgehaalde bedrag graag aan Xander overhandigen. Xander vindt wel beetje ‘eng’ daarom heeft hij Jason meegenomen. Om 12 uur lopen wij met zijn drieën samen met Paula de Buskesschool binnen.

helden
helden

Cees wacht al met zijn klas op Xander in de aula. Cees stel Xander en Jason meteen voor aan zijn klas. En hij laat ook posters, gemaakt door de leerlingen, aan Xander en Jason zien. Het is zo lief van hem. 

Langzamer hand lopen de leerlingen de aula binnen, woo….ben wel sprakeloos ervan. Al deze kinderen hebben mee gedaan met de actie, maar liefs € 1255 opgehaald. Geweldig! Dat is nog niet, dankzij een donatie van een andere school (ben de naam vergeten) is een bedrag van €1500 geworden. Super! Bedankt! Wij gaan terug naar de klas van Cees, op de gang komen wij de kinderen, ouders en leerkrachten tegen en iedereen is zo enthousiast over Xander. Al deze mensen kennen wij niet, maar ze hebben zo moois gedaan voor Xander. Het was zo fijn gevoel dat er zoveel mensen die met ons meeleeft.

check overhandigen
check overhandigen

Lai

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Fight 4 Xander

 

info@fight4xander.nl

 

Facebook: fight4xander.nl

 

Doneren

Stichting Fight4Xander

 

Steun ons op rekeningnummer: 1720.89.530

Rabobank Rotterdam

 

International Bank information:

IBAN-number: NL90RABO0172089530

BIC/SWIFT-number: RABONL2U