Alles heeft zijn eerste keer.....

Xander heeft zijn kuur 3 weken geleden gehad. Normaal gesproken zorg ik ervoor dat de kuur week niet samen valt met de schoolactiviteiten, maar dit keer ging het mis. Tijdens deze kuur week had Xander maandag zwemles, donderdag schoolreis. Beide was ik vergeten, Xander vond het niet leuk dat hij niet mee kon met zwemmen, jammer dan maar de volgende keer zei ik. Maar de schoolreis wil hij echt niet missen. Dit  jaar gingen ze naar KidzCity in Utrecht, niet zo ver.  Na overleg met de zuster kon hij op die donderdag vroeg beginnen met de kuur, zodat hij op tijd met de schoolreis mee gaat . Xander keek al hele week uit naar de schoolreis, samen met Jason maakten ze al plannen naar welke attracties ze erin willen gaan. Zoals altijd ging ik mee als hulpmoeder en papa met Xander gingen met eigen auto daar heen, dit is puur voor ‘het’ geval, je weet maar nooit wat kan er gebeuren, zeker tijdens de kuur week. Gelukkig het was goed gegaan. Xander ging samen met zijn vriendjes en Jason op die dag naar de laser gamen,  op de reuze familie glijbaan, klimdoolhof enzovoort. Als ik hem vertelde dat hij rustig moest doen, wilt hij dat niet horen. Mama ik ben niet moe, kreeg ik dan een antwoord van hem. Maar aan het eind van de dag was hij wel beetje versleten hoor. Ongelofelijk!!!!                            
Donderdag een week later ging Xander ook nog mee met de sportdag. Ruim 4.000 leerlingen van groep 5 t/m 8 van de basisscholen in Prins Alexander nemen deel aan verschillende sport- en spelactiviteiten bij Sportpark Oosterflank. Binnen acht thema’s op het gebied van sport, spel en educatie, worden van 09.00 – 15.30 uur activiteiten, clinics en demonstraties georganiseerd. Xander heeft erg genoten, zwem onderdelen vond hij het leukst.  

 

Xander zit nu in groep 5, hij heeft geen problemen met leren, schrijven en rekenen. Samen met Jason zitten ze in de plusgroep, daar is hij heel erg trots op zichzelf, wij ook .  Xander moet nu een keer in de 5 weken naar ziekenhuis voor de kuur, dat vindt hij niet erg maar  hij wil wel op tijd naar school kunnen gaan en met de vriendjes kunnen spelen.  Kortom, hij doet alles wat een jongetje van 8 doet.

2 weken geleden heeft onze oncoloog met de medische adviseur van Achmea gesproken en ze gaat de aanvraag voor de vergoeding van de behandeling in Duitsland opnieuw bekijken. Tot vandaag heb ik nog steeds niks van de verzekering of onze dokter gehoord.
Lai

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Fight 4 Xander

 

info@fight4xander.nl

 

Facebook: fight4xander.nl

 

Doneren

Stichting Fight4Xander

 

Steun ons op rekeningnummer: 1720.89.530

Rabobank Rotterdam

 

International Bank information:

IBAN-number: NL90RABO0172089530

BIC/SWIFT-number: RABONL2U